Gjenbruk av nøkler🗝🔑

Siden jeg i går prøvde å rydde litt i nøklene, ble det noen til overs som jeg ikke trenger lenger.(håper jeg)

Jeg bøyde nøklene litt og limte de på en liten planke med drivved. Jeg har brukt ett sterkt monteringslim, men om man ikke har det, kan man jo faktisk skru de fast også.

Øverst har jeg bare borret to hull og tredd gjennom en hyssing som oppheng:)

Her vil jeg tro det skal henge solbriller og nøkler fremover:)

Følg gjerne min bruker på Instagram eller Facebook, jeg heter Homemadebylise74 begge steder:)

Fortsatt god helg!

Nøkkelkaos!

Nå tenker jeg vi holder orden på nøklene våre kansje 🙂

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram,jeg heter Homemadebylise74 begge steder 🙂

Knuseklemmer fra meg 🙂

Ikkenoe snikksnakk, prisen på hermetikk takk ;)

Ikkenoe snikksnakk, prisen på hermetikk takk!

Syns den overskriften passa så godt siden dette er ett hermetikkprosjekt;) Utrykket er hentet fra en Fleksnesepisode(Fleksnes fataliteter),selv har jeg biti meg merke i utrykket siden jeg har ett par venninner som er skikkelig Fleksnes fans.  (Emma og Carina, dere vet hvem dere er;)

Nok om det,her er ett enkelt og greit oppheng til urtene i sommer, eller hvilke som helst planter da:) Man kan selvsagt også spraye boksene om man vil, men jeg har bevisst latt de være som de er.

Dette er ett skikkelig enkelt prosjekt, og ganske så mye artig man kan gjøre med hermetikkbokser igrunn! Du trenger bare bokser og ett tau/hyssing og noe å borre hull med.

Er det ikke skikkelig gøy å lage noe selv, som i tillegg er helt gratis? Jeg elsker det! 

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram under navnet Homemadebylise74 (heter det samme begge steder)om du liker litt pusslerier;)

Ha en super helg alle sammen!
 

 

Det er lov å vise finger’n på en dårlig dag:)

Denne litt aggressive lysestaken syns jeg er så tøff, og siden jeg i dag våknet med sann ganske dårlig form, så syns jeg det passet å tenne lyset akkurat i den:)

Staken har jeg laget selv av en tomflaske fra en energidrikk med samme fasong på flaska. drikken ble kjøpt i Praha, så kan være lei å få tak i. De andre stakene og blomsterpotta er også DIY, ligger fremgangsmåter i tidligere innlegg:)

Her satser jeg på at formen kryper oppover og ønsker alle en fin dag<3

Følg meg gjerne på instagram og Facebook under navnet Homemadebylise74 om du liker gjenbruk, redesign og DIY’s:)

Jeg er så lei meg folkens, men jeg har lagt gitardrømmen på hylla :) :) :)

Altså, nå er det slutt på Tom Dooley på nachspiel heretter, jeg måtte innse at både gitaren og vennene mine hadde det best om den ble en blomsterpotte;) Thi hi, den var selvsagt ødelagt, eller så hadde jeg nok ikke ødelagt noe som helst..men jeg syns uansett den hadde så fin look, at den kan få stå en stund som blomsterpotte tenker jeg!

Hang down your head Tom Dooley,

Hang down your head and cry..

Hang down your head Tom Dooley,

poor boy you`re bound to die….

 

Sann, da er det bare å nyte synet og prøve å holde liv i blomstene! ønsker dere alle en fin uke!

Følg meg gjerne på Homemadebylise74 heter det både på Facebook og Instagram om du liker DIY, gjenbruk og redesign.

Mitt gjenbruksbad:)

Jeg får ofte spørsmål om hvordan det ser ut hjemme hos meg, hvordan jeg bruker de forskjellige tingene jeg lager i hjemmet. Det skal sies at jeg bytter om å gjør om ganske ofte, så alt er ikke fremme på en gang da;) Men jeg har en leilighet, der så godt som alt jeg eier er gjenbruk, redesign eller hjemmelaget. Jeg er helt oppriktig i min mening om at interiør ikke trenger å koste en formue. Selvsagt kan man handle litt, men det viktigste er å fylle hjemmet sitt med gode minner fine folk og ting man er glad i;)

Først noen bilder fra badet mitt:)

De små lyskoppene ved vasken er faktisk hermetikkbokser etter kattemat, der jeg har brukt ett svart belte rundt kanten og stanset inn skrift. Såpeflaskene har jeg sprayet og dekorert med dekorbånd, det samme har jeg gjort med den lille lysestaken som også står ved vasken. Krakken og vaskebrettet har jeg kjøpt på gjenbruksbutikk. Sommerfuglene rundt vaskebrettet har jeg selv klippet ut fra en gammel tapetrest jeg fikk tak i, men kan jo bare klippes ut i hvilket som helst fint papir:) “Pidestallen” som den grønne planta står på, er bare en høy lysetake som jeg bruker til blomsten en stund isteden. Såpe og skyllemiddel til vaskemaskinen står fint i store glass og flasker:) Jeg har lagt ved linker til innleggene der jeg viser litt hvordan jeg har laget sakene..på såpedispenserene har jeg brukt sølvtape i innlegget, men byttet om til dekorbånd på bildet som ligger her;)

http://lisewolden.blogg.no/1457086006_kaster_du_dette_du_ka.html

http://lisewolden.blogg.no/1456650263_slvtape_og_spraylakk_.html

http://lisewolden.blogg.no/1456051016_butterflies128158.html

Lampa som står ved vasken har jeg laget av tomme neglelakkflasker, som jeg rett og slett har festet på en enkel lampefot. legger ved link på det også:)

http://lisewolden.blogg.no/1456472676_ikke_kast_gamle_negle.html

Så til dossen da, her oppbevarer jeg toalettpapiret i fine kasser og smykker har jeg hengene på to hjemmelagde rammer der jeg rett og slett har byttet ut glasset men en litt tykkere planke(brukte avkapp fra panelplater selv), som jeg har tapetsert og hengt på små kroker til å henge smykkene i, Ganske overfylt på bildet her, så bør nok rydde litt i smykkene mine, men det er en praktisk måte og oppbevare smykkene på syns jeg:)


På døra har jeg hengt en taustige jeg også har laget selv av drivvedkvister jeg har funnet langs glomma:) lgger ved link på fremgangsmåte.

http://lisewolden.blogg.no/1458978767_diytaustige_av_drivve.html

Sann! da er jeg igang med å dele bilder og fremgangsmåter på mine DIYs fra min leilighet:) Resten av leiligheten kommer etterhvert:) Som sagt, så endrer jeg og gjør om ganske ofte, fordi jeg syns det er gøy, så det kommer nok bilder da jeg forandrer også:)

Legg deg gjerne til på min Facebookside og på Instagram, jeg heter Homemadebylise74 begge steder, om du liker gjenbruk og DIY`s:)

Hade på bade!

Hjemmelaget vinglassholder🍷

I dag har jeg tatt fatt på mer avkapp og småplank jeg har liggende. Resultatet ble slike vinglassholdere, dekorative syns jeg, og en super gave om man skal bort til noen og ønsker å ha med en liten sak;)

Jeg har enkelt og greit bare borret/freset ett stort hull i midten og to mindre på hver side. Så har jeg saget inn i de små hullene, slik at man kan sette inn glassene.

Denne valgte jeg å male i en koselig blåfarge, som jeg har pusset lett i kantene etterpå.

Ypperlig liten gave syns jeg:)

Legg meg gjerne til på Facebook og Instagram om du vil, jeg heter Homemadebylise74 begge steder.

Fortsatt god helg!

Helt grei grunn til å spise sjokolade :)

Det er ikke mye sjokolade jeg elsker, men Ferrero Rocher er jeg ganske så svak for og kan lett kaste nedpå en boks på null tid og med null problem:) Og siden jeg ikke greier å kaste så mye, fylles det opp med de tomme boksene. Derfor har jeg nå limt på de litt dekorbånd og tenker at de kan brukes til diverse oppbevaring på badet.

Altså, bare hugg innpå med godteri, så lenge embalasjen er brukanes til noe fint;)

Følg meg gjerne på Homemadebylise74 her på face og på Instagram om du liker DIY og gjenbruksideer;)

Ha en trivelig torsdagskveld!

 

Min nyoppståtte kjærlighet til sukkulenter fortsetter:)

I dag har jeg plukket med meg litt kvist, mose og kongler fra skogen..så har jeg rota litt i boden og funnet litt potter og greier jeg ikke har brukt på lenge. Den ene potta var tilogmed knust, men det gjorde jo ikkeno til mitt bruk, stappa ned de knyste bitene også jeg:)

Jeg har bare fylt ett fat med jord og begynt og dandere de sakene jeg ville oppi fatet, skal lære meg litt mer om sukkulenter etterhvert, for det er jammen takknemlige og skikkelig kule planter.


Som du ser på bildet, har jeg bare brukt ting jeg finner eller hadde liggende, tilogmed delene til den knuste potta ble søte innspill i dekorasjonen syns jeg:) Sjekk gjerne ut kontoene mine på Instagram og facebook under navnet Homemadebylise74 også om du liker DIY og gjenbruk:) Ha en super dag, så håper vi sola kan komme å varme mot helgen!

 

Fra belte til bladhylle🗞

For en tid tilbake hang jeg opp disse på kjøkkenet, syns det var en super måte å henge opp matmagasiner jeg har:)

Fint at bladene syns og at de er lette å ta frem til enhver tid👍

Altså, aldri kast belter som ikke er i bruk;)

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook under navnet Homemadebylise74 om du liker gjenbruk og DIY:)