20.06.2018

Dette lille prosjektet ble jeg skikkelig fornøyd med, jeg har hatt dette emnet av ett gammelt tre liggende her en stund, og jeg har tidligere brukt det til å sette små sukkulenter i. Men så kom jeg på at det kansje kunne gå ann å lage ett lite stativ til den, jeg har jo sett lignende i flere interiørbutikker, i mange ulike varianter. Og det var derfor jeg tenkte å lage min egen litt personlige pyntedings med emnet jeg har spart på etter en trefelling i hagen til mine foreldre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste man igrunn trenger for å lage noe lignende, er ett stativ, jeg brukte foten på en ødelagt lampe, men her kan man jo bruke fantasien litt, kansje har man en tynn lysestake eller noe i den duren. Jeg brukte ett emne av tre, men her tenker jeg at man kan bruke en fin stein, en rot kansje eller trefigur man ikke har fremme lenger. La fantasien løpe litt, så finner du helt sikkert noe du vil få frem i stua. Jeg kuttet lampefoten i to, deretter ble det borret ett hull i bunnen, slik at foten passet akkurat. Om den ikke sitter skikkelig, kan man jo bare bruke litt lim, men det trengte jeg ikke til denne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte ty til pappan min i dag, for jeg manglet riktig bor, han har kjelleren full av alt mulig rart, så selvsagt tryllet han frem ett som passet helt perfekt til mitt lille prosjekt. Jeg er så heldig at uansett hva jeg spør foreldrene mine om, så hjelper de til, og finner løsninger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syns dette var en fin måte å få den frem og bruke den i interiøret på. Jeg liker det røffe rustikke utrykket i gammelt tre pluss at jeg her får dratt ennå mer fra naturen rett inn i stua vår. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper du likte innlegget, og takk for at du leser. titt gjerne innom mine sider på instagram https://www.instagram.com/lisewoldendesign/ eller på min facebookside https://www.facebook.com/LiseWoldenDesign/. ha en fin dag!