Redesign av tomme neglelakkflasker

Jeg er tidvis veldig gla i å bruke neglelakk, har de i alle farger og varianter, og da blir det ofte at det samler seg med tomme flasker, eller at noen tørker ut. Jeg synes jo flaskene ofte har så fine former at jeg liker om de kan brukes istedenfor å havne i avfallet. Jeg har lagt ut ett innlegg tidligere om lignende lampe, men det er så lenge siden, at her kommer det igjen.

Jeg hadde en lampefot liggende, men de får du lett tak i på en gjenbruksbutikk eller lignende om du ikke har. Den kan jo ha en annen for også, for her skal det jo bare limes flasker utenpå. Selv har jeg brukt ett sterkt superlim.

Jeg har rett og slett bare lim de sammen hulter i bulter, ganske kult, så igrunn kan lampefotem bare være slik, men min har fått litt spray.

Husk når du skal spraye noe, å alltid bruke en grunning/ primer, da vil lakken holde seg bedre å du blir mer fornøyd, ikke fint når det begynner å flasse av.

 Jeg har brukt en granittspray på min, men har tidligere laget slike i andre farger, å alt funker.Ganske stilig ikkesant? En liten lakkmonolitt;)

Jeg legger ofte ut ulike varianter av DIY, gjenbruk og lignende på min Facebook og Instagram  j

Jeg heter Homemadebylise74 begge steder, så klikk på linken over, eller søk frem selv.

Ha en super dag folkens:)

Lysestaker av gamle lampeskjermer-DIY

Etter at jeg la ut bilde av disse på nytt på min Instagramkonto, så har det poppet inn med spørsmål. Det er veldig koselig, så derfor legger jeg ut en ny fremgangsmåte for de som vil teste ut selv👍🏽 Jeg vet at mange ikke liker at man «ødelegger» gamle ting, men så lenge man ikke vil bruke det slik det er av en eller annen grunn, så ser jeg ikke hvorfor man ikke skal gjøre det. For meg ligger verdien i at man får brukt det, og om det er litt farge og fiksing som må til, så tenker jeg at det er helt greit😁
Her er ett lite lager jeg hadde liggende av gamle skjermer, noen har jeg brukt slik de er, men flere av dem var såpass rufsete at det var bare greit å ta av stoffet å gi dem en makeover.

Så må man bruke en god tang/avbiter så man får vekk den rundingen som pæra vanligvis sitter fast i.

De kan være litt harde, men skal gå greit;)

Slike lyskopper til å sette fast til telys får du kjøpt i de fleste hobbyforretninger, evt har du kansje noen i glass eller noe liggende fra før. Jeg har noen ganger loddet den fast, men synes det går like fint å lime de fast med skikkelig godt lim som tåler formålet. Så da er det igrunn bare å spraye i den fargen du ønsker, jeg bytter stadig farge på mine😅

Når du skal spraye, så anbefaler jeg at du bruker en grunning først, da sitter lakken bedre.

Så er det bare å vente spent på resultatet etter tørking😁 Jeg er like spent hver gang og vil helst bli ferdig før jeg har begynt som vanlig😂
Se her, blir de ikke ganske fine?


Likte du dem? Jeg synes de er stilige selv😅 Om du vil se mer av mine prosjekter kan du gjerne følge meg på: Instagram Eller Facebook
Jeg heter Homemadebylise74 begge steder👍🏽 Ha en fin dag😘