Å, du gode sparegrisen min…..som blomsterpotte ble du skikkelig fin🌺

Jeg slenger inn ett kjapt lite tips til hvordan man kan gjenbruke en gammel sparegris. Da kjæresten min ba meg kaste den fordi han ikke trengte den, greide jeg ikke annet enn å snike den unna å plante litt i den🐽

Ganske søt Ikkesant?

Den så slik ut først, jeg har rett og slett bare skåret ett hull i toppen på den. Og stappa nedi en plante👍 og voila! Så har man en potte ingen har maken til😉🐽

Her har jeg gjort det samme med ett lykketroll vi hadde liggende også, den har for tiden plass i urtebeddet på verandaen🌿

Mye moro man kan lage av ting man har liggende syns jeg 😉

Takk for at du leser bloggen, følg meg gjerne på Instagram og Facebook også under navnet Homemadebylise74 for mere gjenbruk/DIY og interiør.

Litt palleplank, litt IKEA, ble veldig fint stuebord😍

Jeg er så heldig å ha en pappa som kan hjelpe til med absolutt alt<3 Så da jeg kom drassende med en hel haug av paller, så hjalp han meg å lage akkurat det bordet jeg ønsket meg:) Utgangspunktet var ett gammelt IKEAbord, som det tidligere har vært glassplate på.

Paller kan man vel nesten få tak i ubegrensede mengder av, og jeg syns de er ganske så pene å se på om de får litt omtanke, litt puss og kansje litt lakk;)

Det er ett lite mareritt og demontere pallene, men med en god porsjon tålmodighet og kontroll på temperamentet, så går det til slutt;)

Først la vi de opp sann ca hvordan jeg ville det skulle se ut.

Så måtte vi finskjære alle sidene av planlebitene.

Lim på alle sider måtte selvsagt til;)

Dette bildet er tatt under bordet, som du ser er det festet oppunder bordplata etter liming og pussing i mange timer😅

Vi valgte å ha på noen strøk med lakk, da er det lettere å tørke av, også setter ikke flekkene seg like lett.

Jeg elsker simpelthen dette bordet❤ Hva syns du?

Takk skal du ha for at du titta innom for å se;) Følg meg gjerne på Instagram og Facebook under navnet Homemadebylise74 om du vil se mere gjenbruk, redesign, interiør og DIY's:)

Ha en strålende dag!

Bruk og ikke kast!♻

Eller…jeg liker ivertfall å bruke før jeg kaster. Slik som nå på våren, da trenger jeg alltid mange potter til å sette diverse tomater, paprika, urter og annet jeg vil ha på terrassen.

Om du også liker å gjenbruke litt, vil du kansje like disse pottene jeg laget av de tomme spannene etter beisinga.

Det blir somregel noen slike spann på denne tiden, da er det jo supert om man kan bruke de til noe😄

Jeg ville spraye mine i en lilla metallic farge, men de kan sikkert også males. Her er der bare å rote frem de fargene man har:)

Jeg har brukt ett sterkt universallim for å feste tauet, slik at det ser ut som en hank. Hanken som hang på tok jeg av, mm selvsagt kan man bare bruke den.

Så brant jeg endene på tauet litt, slik at det ikke går fra hverandre.

Så er det bare å lime det på, og la det stå tørketiden ut. Jeg teipet litt rundt festet, så det henger litt bedre mens der tørker.

Så surrer jeg litt mere hyssing rundt festene, bare så det ser litt penere ut😉

Voila! To fine potter, som jeg denne gangen har plantet chili oppi🌶🌶🌶

Takk for at du tittet innom bloggen min, følg gjerne på Instagram og Facebook under navnet Homemadebylise74 om du vil også.

Fortsatt fin dag!❤