Vær kreativ da du rydder opp etter sommeren, kanskje noe kan reddes fra søpla?

Som kjent er det lite, ja nesten ingenting som går i søpla vis jeg er tilstede. Kjæresten min prøvde å rydde litt i boden på hytta her om dagen, og hadde blandt annet kastet ett gammelt og ganske ødelagt krokettspill. Det fikk jo jeg øye på og grublet litt, før jeg plukket det opp av søppelposen, dette må det jo gå ann å få til noe av tenkte jeg. Da var det bare å sette igang og lage hull, for jeg tenker å lage lysestaker!

Kjæresten min har omtrent alt man kan tenke seg av verktøy, så ett bor som var akkurat passe, fant vi fort. Så var det bare å sette igang, vær dog litt forsiktig da du gjør dette, for det kan lett sprekke.

Det ble en del pussing igjen, men gikk mye greiere enn jeg først trodde. Uansett, man får alltid igjen for å pusse skikkelig.

Jeg valgte å smøre de inn med antikkvoks, som jeg senere polerte litt med en fille. Da syns jeg det ble akkurat passe fint, men samtidig litt rustikt preg.

Vi fant ut at det kunne være litt kult om pinnen som følger med spillet gikk gjennom staken. Så vi boret hull tvers gjennom tre av emnene. Og etter litt pussing og tilpassing av pinnen, så passet den fint gjennom.

Så limte jeg lyskopper oppi alle fire hull, for brannsikkerhet, også står lysene penere i staken.

Jøsses, denna syns jeg ble skikkelig tøff! Ett skikkelig gjenbruk må jeg si!

Sann, denne ble jo virkelig litt artig syns jeg;)

Pusset de siste ballene som var igjen i spillet også, passer jo fint til pynt foran staken.

Prøver meg frem litt rundtomkring i hytta, så finner jeg nok an fin plass til den etterhvert tenker jeg:)

Jeg ble veldig fornøyd, hva syns du?

Tusen takk for at du titter innom bloggen min. Følg meg gjerne på instagrameller Facebookogså vis du vil!