Skateboard i stua🌿🌿🌿

Da man er mamma til to gutter, kan det fort bli en del ødelagte skateboard etterhvert. Jeg syns igrunn de er veldig fine, og vil som med alt annet, helst ta vare på dem. Her har de ivertfall fått en totalt annen funksjon, som blomsterbrett i stuevinduet hos oss.

Jeg syns de ble morsomme, vi er lekne mennesker som bor i vår leilighet, og jeg vil gjerne at det skal synes. Dette syns jeg jammen ble en fin blanding interiøret:)

 

Hva syns du, hadde du ville hatt skateboardet i stua?

Legger ved ett par bilder fra rommet til sønnen min også, der har vi byttet ut de gamle knottene på skapet. Røft og tøft:)

Skikkelig tøffe håndtak syns jeg:)

Takk for at du følger og leser bloggen min, jeg har også en Facebook-side og instagramkonto, der heter jeg Homemadebylise74 begge steder, følg gjerne om du liker gjenbruk, interiør og DIY prosjekter 🙂

Her kommer fremgangsmåten på vasen!

Her kommer fremgangsmåten på vasen jeg hadde med på bildet i forrige innlegg. Jeg tenkte jeg måtte bruke stoffrestene til noe, og det ble da til denne vasen. Veldig praktisk da, men tanke på at den ikke tar noen plass i skapet da du ikke bruker den.

Først klippet jeg ut to identiske stykker av hard filt, min firkant ble 20cm begge veier, men det kan man jo bare tilpasse.


Så klippet jeg til to like firkanter med møbelchenille i fargen gylden brun.

Jeg har bare lagt de fire bitene oppå hverandre, og her har jeg også lurt inn en liten skinnlapp i siden. Skinnlappen er der bare for syns skyld, jeg syns det gir litt til utseende, men det bestemmer man jo selv;) Så har jeg bare sydd en rettsøm i hver side, ca 1,5 cm inn i filten.

Det geniale med denne vasen er jo at den blir helt flat da den ikke brukes, så den tar minimalt med plass. Man bare putter ett glass, en tomflaske eller hva man har liggende inni filten, også blir de en råtøff vase!

Se her, den ble så fin syns jeg, også elsker jeg de nye fargene i stua:) Rart hva noen få puter gjør med ett rom igrunn. Hva syns du?

Her er link til innlegget om putene også(der finner du linker til bordet og lysestaken også)

http://lisewolden.blogg.no/1469549260_i_dag_har_jeg_laget_l.html

Følg gjerne siden min på facebook og Instagram også, det heter jeg Homemadebylise74 begge steder og jeg legger jevnlig ut inspirasjon til DIY, gjenbruk og interiør.

 

I dag har jeg laget litt høststæsj til stua!

Jeg elsker alle årstidene våre, og siden været har vært litt fuktig i dag, begynte jeg å drømme meg mot høst allerede  Jeg håper virkelig den ikke kommer ennå, men da er ivertfall stua mi i høststemning og klar for koselige kvelder. Her skal jeg  vise deg putene jeg har sydd i dag, tipper det blir ennå flere puter etterhvert, for i høst skal jeg virkelig boltre meg!

 


Stoffet jeg har brukt er møbelchenille, i fargene mørk grønn, mørk rød og gylden brun.Tenker det vil gi en skikkelig varm og lun stemning da mørket kommer:)

Stoffet jeg har brukt er veldig lett å jobbe med, så her er det nermest bare å brette puta slik den skal være.

Jeg har sydd inn en liten skinnlapp i siden på alle putene,den er helt uten funksjon, men jeg syns de ser litt mer proffe ut da, thi hi..

Jeg har bare lagt stoffet med en veldig god overlapp, slik at det ikke spriker da jeg skal putte inn puta etterpå.

Jeg har ingen overlockmaskin, så derfor syr jeg en ekstra sikksakksøm rundt hele stoffet først, slik at jeg er sikker på at det ikke rakner(selvom det jeg bruker her er ett stoff som normalt ikke rakner opp). da det er gjort er det igrunn bare å sy en rett søm i hver side, og putte puta inni:)

Dæven, så koselig det ble her nå! Jeg har laget en vase også av stoffrestene, skal lage ett innlegg med fremgangsmåte å den også om litt;)

Fremgangsmåte på bordet og lysetaken finner du her:

http://lisewolden.blogg.no/1456039784_nytt_liv_for_stygge_s.html

http://lisewolden.blogg.no/1459530119_pimpa_stubber128076.html

Takk for at du titter innom bloggen min, følg meg gjerne på Instagram også, jeg heter Homemadebylise74 begge steder:)
 

Det perfekte kjøkkenbord for kreative sjeler.

Nå klør det litt i fingrene etter å pusle litt med noen hobbyprosjekt etter flere uker på ferie. Jeg har lenge ønsket meg en høvelbenk som jeg kan jobbe på, og jammen fikk jeg ikke det av en god venn, heldige meg! Ett lite problem er jo at jeg bor i leilighet ,så plassen er ganske begrenset, løsningen for oss, ble å bytte ut kjøkkenbordet med høvelbenken, og jammen syns vi det ble kjempetøft. jeg tenker å lage en plate på siden, slik at jeg eventuelt kan slå ut bordet da jeg har middagsgjester.

Jeg har jo ett lite snekkerverksted i kjelleren til mine foreldre, men syns det er deilig å kunne drive litt her hjemme også. da er en slik benk rimelig kult å ha tilgjengelig syns jeg! Blir nok noen bilder av denne på Instagram fremover tror jeg;)

Sann ble det, røft og tøft syns vi:)

Følg gjerne sidene mine på Facebook og Instagram, der heter jeg Homemadebylise74 begge steder. og deler diverse gjenbruk, interiør og DIY ideer der!

ha en flott kveld!

 

Vil du lage en slik gjenbruksvase?♻🌸

Med en god del småstein, flislim og tomme bokser, er det kjempelett og ganske gøyalt å lage slike vaser og blomsterpotter.

Om du tar vare på diverse tomme bokser, finnes det alltid måter å bruke de om igjen på:)

Start nå, og plukk med deg småsteiner da dere er ute å tusler langs vannet. Det går like fint ann å bruke skjell også. Og orker man ikke å lete, går det sikkert å kjøpe både skjell og stener.

Jeg har bare blandet flislim etter anvisningen på pakken. Brukte bare en gaffel og rørte i en gammel isboks.

Da flislimet er ferdig, er det bare å smøre på ett passe tykt lag, slik at stenene ikke faller av. Og så må det bare få herde litt, men det tar ikke lenge tiden før de kan tas i bruk.

Dette er jo ett supert syssel om man har små barn også, dette inkluderer jo både en fin tur og en skikkelig koselig hobbystund.❤

Disse vasene passet supert på bordet hos foreldrene mine:)

Om du syns gjenbruk og gjør det selv prosjekter er gøyalt, kan du gjerne følge meg på Facebook og Instagram, der heter jeg Homemadebylise74 begge steder:) ha en fin dag, og tall for at du titter innom bloggen min.

Fra kartong til potte🌺🌺🌺

Her har jeg laget noen råtøffe blomsterpotter, syns jeg ivertfall selv da;) Jeg trengte noen ekstra potter til noen avleggere, og da er det ekstra stas å ikke bruke noe penger på potter syns jeg.

Det er da melk og juicekartongene kom til nytte.

Først har jeg bare klippet toppen av de og gjort kanten så rett som mulig.

Så har jeg rett og slett bare klemt de litt, slik at de skal få ett litt bulkete utseende.

Jeg fylte de med jord før jeg sprayet/malte, men det var igrunn bare fordi jeg er så utålmodig å ville stappe planta rett nedi:) Her kan du spraye eller male alt ettersom hva du selv har liggende, men jeg sprayet i svart matt.

Sann! De ble skikkelig tøffe, og har ikke kosta noe særlig annet enn fargen, og der har man somregel noe liggende:) Jeg har fått smådilla på svart nå, så da ble det slik hos meg:)

Usikker på hvor jeg skal ha det ennå, men blir nok i gangen tenker jeg:)

Takk for at du titta innom, følg meg gjerne på Facebook eller Instagram om du vil, jeg heter Homemadebylise74 begge steder:) Ha en super dag!

invitert til hagefest i slottsparken!

For en dag! Jeg har vært på ferie i campingvogna mi i 3 uker nå, og da er det jo alltid litt kjedelig å komme hjem til hverdagen igjen. Spesielt kjedelig syns jeg det er å gå gjennom posten, for noen regninger kan det jo være. Men vet du hva, i min postkasse lå det ett brev i en nydelig konvolutt med monogram. Jeg skal ærlig være å si at jeg trodde det var ett reklamestunt fra noen,(pleier ikke å få post med kongelig monogram:)men åpnet jo og inni lå det en invitasjon fra H.M.Kongens hoffsjef, med befaling om å innby meg til Hagefest i Slottsparken, hvor stas er ikke det da??

 

Nå tenker jeg bare at jeg må finne noe fint og sommerlig å ha på meg, og som gjenbruk og DIY blogger, må det jo bli noe i den duren, også hadde det jo vært skikkelig moro å fått med en gjenbruksgave til slottet da. Noen som har noen gode ideer til meg kansje?

Dette er mitt første innlegg som ikke har spesifikt med gjenbruk eller DIY å gjøre, og jeg tror ikke det skal bli så mange slike rene blogginnlegg fra meg heller, men om du vil følge med på hva jeg driver med så følg meg gjerne på Facebook eller Instagram, under navnet Homemadebylise74. Fortsatt god sommer til dere!

Bruk Pringlesboksene♻

Bare ett bittelite innlegg her fra campingvogna. Kan jo være flere som trenger ett enkelt gjenbrukstips.som man lett kan drive med om ferieværet streiker, og man har spist for mye Pringles:)

Boksene er jo helt supre, så de fortjener ivertfall ikke å gå rett i søpla syns jeg:) Ta litt avispapir, gavepapir eller noe annet fint og lim rett på boksen:) Jeg har tidligere brukt de som bla gavebokser, men akkurat denne gangen har jeg limt på en rest av tapet, og bruker de til å oppbevare pasta:)

Disse boksene kan brukes til så mye, så liker du gjenbruk bør du ta vare på dem;)

Følg gjerne min konto på Facebook og Instagram, jeg heter Homemadebylise74 begge steder♻ om du liker gjenbruk,DIY/gjør det selvideer:)