hits

Legge opp jeans og beholde den originale kanten?👖👖👖

Vi har prøvd oss på å legge opp noen jeans i dag. målet var å legge opp samtidig som vi beholdt den originale kanten, som ofte er det kuleste på jeansen. Etter litt prøving og feiling fant vi en løsning, ikke optimal, men kanten så helt grei ut syns vi. Vi deler her hvordan vi gjorde det ivertfall, så kansje du har lyst til å prøve selv👍

Først festet vi en nål på buksa i den lengden vi ønsket.

Deretter bretta vi kanten opp slik at kanten kom akkurat over nålen og festet på nytt rundt hele.

Deretter sydde vi med rettsøm helt inntil buksekanten slik du ser på bildet.

Etterpå klippet vi av det resterende stoffet, men lot litt være igjen, slik at vi får sydd en ekstra søm der.

Her sydde vi en runde med sikksakk, slik at stoffet ikke rakner.

Evt kan man bruke en overlock om man har det.

Til slutt brettet vi bare kanten ned og dampet den litt med strykejernet.

Vi syns kanten ble helt fin og er fornøyd med den!:)

Takk for at du titter innom min blogg, følg meg gjerne på Facebook og Instagram også om du liker gjenbruk og DIY. Jeg heter Homemadebylise74 begge steder:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise Wolden

Lise Wolden

44, Fet

Heisann! Jeg heter Lise Wolden og bor i Fetsund og jeg har to barn på 22 og 16 år. jeg har fått noen oppfordringer om å starte en blogg etter mange innlegg på min instagramkonto lisewoldendesign . Så nå tenker jeg å prøve å få ut litt fremgangsmåter og tips til smarte DIY/gjør det selv prosjeker. Jeg brenner for gjenbruk, "gjør det selv" prosjekter og redesign, så håper å kunne komme med noenlunde hyppige poster her etterhvert :) håper dere vil ha glede av å følge meg her for noen småtips. kontakt meg gjerne på homemadebylise74@gmail.com også. klikk gjerne på tidligere innlegg nedendunder her, der ligger eldre innlegg i ordnet rekkefølge, innehværende måned må man bla nedover siden for å se alle:) Følg meg gjerne på Facebook også, jeg heter Homemadebylise74 der.


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv