hits

Ett snedig gjenbruk alle får til!

Her har jeg rota litt i boden igjen, og syns jo denne gamle lampekuppelen er ganske så fin. Derfor tenkte jeg at den kansje ville skinne som krystall om jeg bruker den som en lysestake ute i verandakroken min. Jeg grublet litt på hvordan jeg skulle få lyset til å henge i kuppelen, og ville nok ha loddet en lyskopp som kunne henge nedi, men jammen fant jeg ikke en annen lysestake som hadde sprukket i glasset. Da var jo den akkurat det jeg trengte!

For at lyskoppen i denne staken skulle passe skikkelig måtte jeg klippe den opp med en tang, men det gikk så fint:)

Dæven altså, jeg syns den ble så fin! 

Også lyser den så pent i mørket:)

Nå ble det så trivelig i utekroken min syns jeg. Håper du også fikk en ide, slik at kansje fine kupler blir tatt vare på fremover, det går jo å sette ett kubbelys rett nedi også sikkert. Om kuppelen ikke er helt rett i bunnen, så kan man bare sette den på ett lokk av noe slag, jeg satte min på ett lite syltetøylokk:)

 

Takk for at du titter innom bloggen min, følg meg gjerne på Instagram og Facebook også, der heter jeg Homemadebylise74 på begge stedene.

 

3 kommentarer

Ida

07.06.2017 kl.00:14

Så fin :D

Lise

07.06.2017 kl.00:38

Så kult! Morsomt med gjenbruk :-)

Torunn

07.06.2017 kl.10:42

Så stilig!

Skriv en ny kommentar

Lise Wolden

Lise Wolden

44, Fet

Heisann! Jeg heter Lise Wolden og bor i Fetsund og jeg har to barn på 22 og 16 år. jeg har fått noen oppfordringer om å starte en blogg etter mange innlegg på min instagramkonto lisewoldendesign . Så nå tenker jeg å prøve å få ut litt fremgangsmåter og tips til smarte DIY/gjør det selv prosjeker. Jeg brenner for gjenbruk, "gjør det selv" prosjekter og redesign, så håper å kunne komme med noenlunde hyppige poster her etterhvert :) håper dere vil ha glede av å følge meg her for noen småtips. kontakt meg gjerne på homemadebylise74@gmail.com også. klikk gjerne på tidligere innlegg nedendunder her, der ligger eldre innlegg i ordnet rekkefølge, innehværende måned må man bla nedover siden for å se alle:) Følg meg gjerne på Facebook også, jeg heter Homemadebylise74 der.


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv